Tajna Organizacja Uczniów Bezpośrednio Zamieszanych w Ewentualne Ataki Terrorystyczne... - Forum
Olga zaszalała w czwartek i zaspała do SQL xD A nie kit wciskacie o kuzynie
Administratorzy
no aśka jak ty moglas odkryc moj najwiekszy sekret???? nastepnym razem musze sie bardziej postarac i napisac o kuzynce, to moze sie nie zorientujesz
Współtwórca
JA iwme co w czwartek robila! wlamywalala sie do ciemnego pokoju ! ja wszystko wiem !
ktos usunoł moj post:O:O:O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie no to mi sie nie podoba;/
Administratorzy
jaki post? ja nic nie usuwałam....
ah paulina, czy sądzisz ze byłabym w stanie poleciec rano do Californi i wrócić w ten sam dzien na obiad????a wogole to skąd przypuszczenie, ze JF tak jak masło ma CIEMNY pokój???
Administratorzy
no! to następnym razem czytac uwaznie i paniki nie siać
Asiu pamiętaj wdech, wydech xD Oldze po prostu się nie chciało iść do szkoły i teraz ma! xD "Zmęczona była"
Administratorzy
nieee no ludzie na serio do mnie kuzyn przyjechal
YYYY.....JJJJJJJJJJJJaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee:p
Na wakacjach było po prostu super (to były najlepsze wakacje w moim życiu) Bardzo mi się podobało ja chcę jeszcze raz xD Wiem, że to niemożliwe bo są pewne komplikacje A jeżeli chodzi o suku-suku to mi się podobało jak Paulina tańczyła
A co do "ferii" na których będziemy mieli dużo nauki to nie mam planów.
Administratorzy
ehh...dwa sprawdziany po feriach i to w dwa dni pod rząd
Współtwórca
I pewnie jeszcze cos dojdzie...........o boze , no i za jakie grzechy ?
Damy rade Ola! Zawsze dawaliśmy
Noo, popieram wakacje były zarąbiste! Najlepsze z Wami (czyt. Paulina i Ola) jakie miałam! xD Hehee... Nie zapomnę jaką mieliśmy jazdę na Chupa Chupsy, a potem na oponę u nas na placyku zabaw xD Albo jak Paulinę kręciłam na huśtawce z oponą xD Ale sie dziecko cieszyło! xP
Administratorzy
jeszcze tylko 3 dni w szkole
a potem luz blus ameryka.....
Współtwórca
Luz blus Zieleniec Olgierdzie-dj.Stoku-Helu, ziomku dj.szewca
Administratorzy
a no fakt!!! zaloze sie ze moje glośniki i twój laptop w zestawieniu pobiją tą słuchawkę pani Tereni
Jeszcze 2 dni! Ja chcem piątek! Albo w piątek w ogóle do szkoły nie pójde xD Co wy na to? ;> Zrobimy se dzień "wagarowicza junior" xD
Administratorzy
wlasnie wczoraj o tym samym rozmawiałam z Pauliną ze w piątek nie pojdziemy do szkoly
ale na pewno i tak pojdziemy......
To jak pójdziemy to się będziemy obijać... Niech ludzie wiedzą, że jesteśmy zmęczeni i w ogóle xD Może luzy będą... A właśnie co z tą plastyką? Przynosicie coś na jutro? ;> Bo ja nie Niech sie buja ten przychlast "cenzura"
Administratorzy
ja tez nic nie przynosze, bo takich sprzętów na zawołanie nie posiadam
No właśnie! Nagle muszę lecieć do Leclerca żeby kupić! Ej ale jest takie coś jak BRAK KASY! A moja rodzina cierpi, na ogromny brak kasy! Tak więc niech se za dużo nie pozwala... Już na pierwsza lekcje trzeba wszystko przynieść... Nie może dać nam luzu w ostatni dzień pierwszego semestru?
Administratorzy
eh a ta praca którą nam zadał jest denna i beznadziejna a ja nie umiem rysowac
Współtwórca
nooo............ale na cale szczescie /sa ferie/!!!!!!!
hihi ale mnie nie bylo locho cho xD no to o czym ziomeczki gadacie ;]?
Administratorzy
chodzi o prace na plastyce ze trzeba ludzi w ruchu narysować czy cos...
ja właśnie wróciłam z Zieleńca ehh byłam tydzine ale to i tak za mało bo było suuuper!!!!! pogoda extra
i wogole warunki tez....wyjezdziłąm sie ze hej i jeszcze poznałam nowych ludzi heh
Współtwórca
oh tak.... ja tez ludzi poznalam przezylam przygode swojego zycia...
i poznalamHUBERTA K .....aaaahhh................nie pisac HIHI bo zabije !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hubert? ;> On z Kłodzka? ;> Znam takiego jednego Huberta z biologiczno chemicznej xD
Administratorzy
tak, tak Iza to chyba o tego samego chodzi a jeśli czyta to moja koleżnka ze Snowboardu co mi kijka podała to ją pozdrawiam!!!! cium
Współtwórca
A jezeli czyta to ten zolniez (tudziez wojskowy) co na mnie wpadl to pozdrawiam ! kissss [hihi!?]
Aaa gadałam z tym Hubertem na Akademii xD Hehe Olga przypomnij mi, żebym ci dała plakat RHCP w poniedziałek
Współtwórca
gadalas z nim ? ;O Nie przypominam sobie
Administratorzy
Iza mówi chyba o Gałuszce... on grał jakiegoś niemrawego rycerza..
dzieki Iza za plakat!!! przypomne się a jak oni na nim wyglądają?
OLGAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje "cium" <zły> a co do ferii to jestem wsciekła;( moja ciotka miala zostac z oja babcia bo ona nie moze sama zostawac narazie no ale ona stwierdzila ze musi jechac n ferie wiec moja mama nie mogla ze mna jechac na podchale i musilam jehac do rózanki;/ bosko;/ ale teraz chyba pojade na ogierka boskooo xD
Aha xD
Yyy Olga tam ten twój cały John to ma długie brązowe włosy, i jeszcze jakiś koleś ma czapkę psa :O I są na mokrym betonie, a za nimi pali się auto i wszyscy kucają xD
Administratorzy
a to z sesji do Stadium Arcadium a ten kolo z psem to Flea, basista, ta fota byla zrobiona w 2006